fredag 19. oktober 2012

Hardtarbeidende studenter og siste forelesningsdag

Diskusjon om løsninger på verdens problemer, hvordan få til bærekraftig utvikling? Applaus for Arve Hansen, foreleseren vår gjennom de siste to ukene. Applaus for hverandre og for seminarlederne våre, for den siste lille tiden igjen på studiet er forelesningsfri. Nå skal vi bruke det vi har lært, skrive gruppeoppgave og etter hvert også eksamen. På en side er det kjempedeilig å endelig kunne fokusere hundre prosent på gruppeoppgaven, men samtidig er det kjempetrist å være ferdig med forelesningene. For det første så betyr det at vi er nesten ved veis ende i Hoi An allerede, jeg kan faktisk ikke tro det. For det andre er forelesningene så utrolig spennende, og jeg har likt så godt disse forelesningene vi har hatt med Arve de siste ukene. Mye fordi han er en veldig flink foreleser, men også mye fordi jeg er så utrolig enig med han i så masse. Det er dermed skikkelig befriende, om det blir rett å si, å høre på ham snakke om utvikling.


Nå er det fredag, men vi har ikke tatt helt helg enda. Gruppeoppgaven krever at vi jobber kjempehardt og kjempemasse, ettersom vi skal levere inn en oppgave på 10 800 ord om to knappe uker. I dette øyeblikk er vi hele 12 klassekamerater som sitter og jobber på Dingo Deli, en australsk kafé med godt arbeidsmiljø hvor vi har vært en hel del. Skriver på intervjuer fra feltarbeidet vårt og leser om kvinner i Vietnam.



Nå blir det nok noen timer til med hardt arbeid, før vi tar skikkelig helg. I morgen har beste Mathilde bursdag i tillegg til at det er Vietnam Women's day, så da blir det kake og fest! Vi skal til og med ha middag og party på studiesenteret på stranda, og vi har alle en plan om at det vil bli en suksess.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar